XLLeaseLease-auto kiezen. Waar moet u op letten?

Lease-auto kiezen. Waar moet u op letten?

Een lease-auto kiezen kán een complex proces lijken. Uiteraard begeleidt XLLease u hierin goed en grondig. Als voorbereiding op dit persoonlijke proces geven wij u alvast enkele richtlijnen.

Start met uw wensen

Bedenk als richtlijn eerst wat uw specifieke wensen zijn als het aankomt op uw nieuwe lease-auto, zoals model en opties. Houdt daarbij rekening met het comfort dat u wenst, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, en ook de uitstraling die verlangd is bij uw bedrijf en functie.

Kies vervolgens een leasevorm

Er zijn meerdere leasevormen waaruit u kunt kiezen, hoofdzakelijk te verdelen in financial leasing en operational leasing. Het is de kunst de leasevorm te vinden die exact aansluit op uw specifieke situatie. XLLease begeleidt u hierin. Uit dat overleg rolt uiteindelijk een leaseprijs. Is deze hoger dan het vastomlijnde bedrag waarmee u wellicht het overleg met XLLease begon? Dan is deze hogere uitkomst op basis van feiten te beargumenteren, maar ook altijd naar beneden bij te stellen. Bijvoorbeeld uw keuze uit opties is hiervoor een goed sturingsinstrument. Het vooraf bepaalde bedrag kan daarmee alsnog worden bereikt, uiteraard altijd in overleg met u.

De XLLease configurator helpt u snel op weg

Vindt u het lastig om een lease uit te kiezen? Op deze website van XLLease vindt u een handige configurator waarmee u snel aan de hand van uw wensen kunt zien wat leasen voor u in de praktijk betekent. Zonder enige verplichting, uiteraard.

Heeft u vragen?

Of wilt u hulp bij het uitkiezen van uw lease-auto? De accountmanagers van XLLease helpen u graag verder.