XLLeaseDe laatste keer dat u geflitst bent!

De laatste keer dat u geflitst bent!

We rijden allemaal wel eens te hard, met vaak in het achterhoofd ‘ach, die paar kilometer kan wel’. We weten dat het niet mag maar toch…. En wanneer dan de aanslag op de mat valt kunnen we onszelf wel voor de kop slaan! Zonde van het geld! Of heeft u het misschien ingecalculeerd? Afijn, laat die flits langs de A1 nu de laatste keer zijn dat u geflitst bent!

Voorkom snelheidsboetes

Naast het gemak van cruise control is er nog een – wellicht ietwat disciplinaire – optie om u aan de juiste snelheid te houden. XLLease biedt u namelijk een mooi assortiment aan wagens, uitgerust met een snelheidsbegrenzer die u helpt om de gekozen snelheid niet te overschrijden. U stelt de gewenste snelheid in en zodra deze snelheid bereikt wordt zal de auto niet versnellen. Dat scheelt u niet alleen in verbruik maar ook in uw portemonnee. U heeft dus meer oog voor het verkeer én u levert een bijdrage aan een schoner milieu.

Bekijkt u bijvoorbeeld eens de Volkswagen Golf GTE Plug-in Hybride. Een auto met een sportief karakter en een ongeëvenaard zuinig brandstofverbruik en natuurlijk met cruise control.

Wenst u een leaseofferte op maat? Neem dan contact op met uw vaste aanspreekpunt binnen XLLease óf indien u een nieuwe relatie bent, met Martijn van den Bos (Accountmanager).