XLLeaseNieuwsEasyRent. De oplossing voor uw mobiliteit

EasyRent. De oplossing voor uw mobiliteit

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2016 door Frank van Klink

In de wereld van Automotive zijn kopen en leasen traditioneel de dominante keuzes. Maar organisaties die nadenken over de mobiliteit van hun medewerkers vertrekken niet langer vanuit traditie en ingesleten paden. Meer dan ooit kijkt men naar het totale mobiliteitsplaatje voor medewerkers. De eigentijdse mobiliteitsvragen anno 2016? Er zijn afstanden die voor het werk moeten worden overbrugd, er is budget en hoe breng je deze factoren zo optimaal mogelijk bij elkaar? Financieel optimaal, effectief optimaal en ook nog eens in een, voor de medewerkers, aantrekkelijke vorm. En als daar bijvoorbeeld de fiets in past, dan willen organisaties daar een serieuze aanbieder voor. Niet voor niets investeert Pon in de Nederlandse fietsindustrie, zoals met de recente overname van fietsenfabriek Koninklijke Gazelle.

XLLease anticipeert op alle vragen over mobiliteit

Vanuit XLLease gezien, anticiperen wij ook steeds meer op alle mogelijk gevraagde vormen van mobiliteit. Niet alleen in de hardware daarvoor, zoals een auto of motorfiets, maar vooral ook in de vórm waarin wij uw mobiliteit gieten. In dit licht werken we bij XLLease hard aan de herwaardering én upgrading van het aan ons gelieerde autoverhuurbedrijf Autohaas Autoverhuur. Niet voor niets hebben wij dit bedrijf recent een naamsverandering meegegeven waarmee onze verhuuractiviteiten nu veel meer naadloos passen in onze overkoepelende paraplustructuur. Passend bij XLLease voor de zakelijke markt en XLEasy voor Private Lease hebben we onze bestaande verhuuractiviteiten omgedoopt in EasyRent. Een nieuwe naam die we organisch doorvoeren en die u daarom steeds vaker zult tegenkomen. Kortom, welke mobiliteitsvorm u ook kiest, of combinaties daarvan: wij bieden deze integraal en innovatief.

EasyRent is een prachtig bedrijf, om meerdere redenen

Een volledig dedicated team medewerkers biedt u op stel en sprong precies de juiste huurauto. Want dat is wat deze markt kenmerkt: de korte termijn, snel beslissen en direct leveren. Waarbij de geboden kwaliteit nooit ten koste mag gaan van de snelheid. Een andere reden om voor EasyRent te kiezen, is dat u uiterst laagdrempelig kennismaakt met de gemeenschappelijke filosofie achter al onze ‘XL’ bedrijven. Namelijk: betaalbare topkwaliteit leveren in mobiliteit, voorzien van een persoonlijke benadering die aanvoelt als een warm bad.

Elk mobiel kruisverband snel gelegd tussen XLLease, XLEasy en EasyRent

Overigens, wie eenmaal proeft van de voordelen van EasyRent, ontdekt spelenderwijs ook hoe praktisch en eenvoudig een mobiliteitsuitstapje binnen onze organisatie kan zijn: shortlease via XLLease, Private Lease via XLEasy en zelfs ook poolbeheer. Dit laatste is de ideale fase tussen lease en autoverhuur. Met ons ‘Free to go’ concept profiteert u van alle voordelen van poolbeheer. Zoals controle over uw autogebruik, lagere kosten en minder auto’s duur geparkeerd op de stoep. Maar ook andersom is de stap van zakelijke en Private Lease naar EasyRent binnen onze organisatie heel eenvoudig te maken. Een voorbeeld? U least zakelijk, maar heeft voor een bedrijfsuitje even snel een grote auto nodig voor één dag. EasyRent helpt u direct. En zo kan ik nog meerdere kruisverbanden noemen.

Kortom, onze dienstverlening groeit veelzijdig mee met uw mobiliteitsvraag. Samen op weg naar een XL samenwerking!