Local hero XLLease geeft smaakvol relationeel visitekaartje af
XLLeaseBlogs van XLLeaseLocal hero XLLease geeft smaakvol relationeel visitekaartje af

Local hero XLLease geeft smaakvol relationeel visitekaartje af

Geplaatst op woensdag 26 juni 2019 door Frank van Klink

Op vrijdag 14 juni vond de tweede XLLease HaringParty plaats. Dit event combineert drie unieke elementen: smaakvolle gezelligheid, een breed publiek én de unieke locatie van het Apeldoornse Landgoed Marialust. Bijzonder is dat wij, vorig jaar, voor het eerst onze naam XLLease als hoofdsponsor aan de HaringParty mochten verbinden. Hét event van Apeldoorn en omstreken was drukbezocht, het weer was goed en de haring perfect.

De HaringParty is een traditie die zich al ruim 25 jaar voortzet, steeds mooier en grootser. Centraal bij de HaringParty staan de unieke ambiance, de kwaliteit in food en drinks en het verrassende entertainment. Op 14 juni genoten we met veel relaties opnieuw van de Hollandse Nieuwe in de mooie tuinen van het Apeldoornse Marialust.

XLLease kiest overtuigd voor hoofdsponsorschap

Kijk je naar het grotere plaatje, dan past de nieuwe voortrekkersrol van XLLease als hoofdsponsor van de HaringParty naadloos in onze focus op lokaal ondernemerschap. Een upgrade die al direct op 14 juni bewees dat de XLLease HaringParty voorzien is van nieuwe allure, met iets meer lef, meer artistieke uitingen en een prettige mix van cultuur en netwerken. Wat daarbij ook hielp, is dat de XLLease HaringParty nu ook toegankelijk was voor niet-leden van Sociëteit Marialust. Kortom, een geslaagde metamorfose waar XLLease vol overtuiging haar naam als hoofdsponsor aan heeft verbonden. Een lange traditie is met deze transformatie ook klaar voor de toekomst!

Groei HaringParty én XLLease loopt mooi synchroon

Dit hoofdsponsorschap van XLLease vormt het tastbare bewijs dat ‘local heroship’ als ondernemer voor XLLease concreet betekent dat we verantwoording willen en kunnen nemen en iets toevoegen aan het ondernemerschap in Apeldoorn. Voor XLLease zelf vormt ons hoofdsponsorschap een zichtbare mijlpaal in onze lange ontwikkeling. XLLease is ooit gestart in een porta cabin en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige leasemaatschappij. Sterk geworteld in het zakelijke leven van Apeldoorn en de ruime regio. Kortom, de groei van de HaringParty loopt mooi synchroon met de groei die XLLease heeft doorgemaakt!

De XLLease HaringParty werd organisatorisch perfect begeleid door Dani Levy (Veluwse Schavuyt) Michiel Brouwers (Amazing) en Jan-Willem Brouwers. Dani: “Het is mooi om mee te werken aan een event met deze allure voor heel ondernemend Apeldoorn. XLLease is een fantastisch Apeldoorns bedrijf dat nationaal zaken doet. Kortom, daar kunnen we als Apeldoorn trots op zijn. Daarnaast is het mooi om te zien dat XLLease lokale initiatieven omarmt. Mijn leukste herinnering aan de XLLease HaringParty? Ik klom op de DJ booth bovenop de bar en zag alle mensen genieten terwijl de zon door de bomen scheen. Een fantastisch mooi plaatje!”

Frank van Klink