Private Lease op het hoge niveau van XLLease?
XLLeaseBlogs van XLLeasePrivate Lease op het hoge niveau van XLLease?

Private Lease op het hoge niveau van XLLease?

Geplaatst op donderdag 21 juni 2018 door Frank van Klink

Het bestáát en het heet XLEasy…

XLLease groeit en bloeit. Dus slaan we graag onze vleugels uit. Niet met méér van hetzelfde, maar liever met iets anders. Een geslaagd experiment is de introductie, alweer bijna twee jaar geleden, van XLEasy. Met deze tak van sport binnen XLLease bieden we Private Lease aan. Inmiddels een succes. XLEasy geeft vanuit Apeldoorn laagdrempelig toegang tot de allerbeste deals als het aankomt op Private Lease. De kracht van XLEasy? Particuliere rijders dezelfde topservice verlenen als de zakelijke klanten ontvangen bij XLLease.

XLEasy is niet een losstaand initiatief, maar veilig en stabiel omsloten in de jarenlange ervaring van XLLease met zakelijk leasen, onderdeel van de Autohaas Groep. U kent XLLease. Als wij iets doen, doen we het graag goed. Dus namen we ruim de tijd om de marktlancering van XLEasy voor te bereiden. Inmiddels staan alle kwaliteitsknoppen hoog in het groen. Een dedicated team focust voor de volle 100% op XLEasy én met succes. We doen het er dus niet even bij. Dat is succesfactor één. Evenals bij XLLease doen onze klanten van XLEasy rechtstreeks zaken met contactpersonen die betrokken en volledig op de hoogte zijn. Uiteraard omarmen we, als aanvulling op dit persoonlijke contact, de digitale mogelijkheden. Dus regelen klanten hun Private Lease contract met XLEasy in een 100% beveiligde omgeving op internet.

Stichting Keurmerk Private Lease

Eveneens gingen we als pril bedrijf direct uit de startblokken met een volwaardig lidmaatschap van Stichting Keurmerk Private Lease. Deze stichting ziet er op toe dat de keurmerkhouders eerlijke voorwaarden hanteren en consumentvriendelijk handelen. Het doel van het keurmerk is om openheid en helderheid voor de consument te creëren. Even voor de duidelijkheid: Uiteraard is XLEasy in het bezit van dit belangrijke keurmerk!

We heten niet voor niets XLEasy

Omdat XLEasy nauwe banden onderhoudt met de Autohaas Groep, evenals XLLease, hebben wij uiteraard onbelemmerd toegang tot elk model Audi, VW, Skoda en SEAT. Ook de andere merken biedt XLEasy aantrekkelijk aan. En de contractvorm? Alles is bespreekbaar, van kort leasen tot langer leasen. Kortom, geen keurslijf bij XLEasy, maar maatwerk. We heten niet voor niets XLEasy. Dit betekent dat de processen, procedures en optimaal persoonlijke klantbehandeling, waarmee XLLease al zolang het verschil maakt bij bedrijven, nu ook ten goede komen van particulieren op basis van Private Lease via XLEasy.

Inmiddels ben ik óm

Ik geef toe dat ik eerst wat sceptisch was. Als geboren specialist in zakenauto’s wist ik niet precies wat ik van Private Lease moest denken of vinden. Inmiddels ben ik óm. Een enthousiast team maakt van XLEasy écht een succes. Een groeiende groep particuliere klanten rijdt compleet ontzorgd en voor een aantrekkelijk maandtarief rond in de leaseauto van hun dromen.

Er is één verschil tussen XLLease en XLEasy: bij het eerste bedrijf spreken wij klanten aan met u en bij het tweede met je.

Dus zeg ik: waarom kiest ú niet, sorry…jij niet voor Private Lease?

Frank van Klink