Soepel in de lease
XLLeaseBlogs van XLLeaseSoepel in de lease

Soepel in de lease

Geplaatst op dinsdag 12 september 2017 door Liane Dijkslag

De wensen en eisen voor een eigen wagenpark zijn per onderneming verschillend. U bezit een eigen bedrijfsidentiteit en opereert in een specifiek gesegmenteerde markt met uw eigen corebusiness. U heeft dus een vervoersbehoefte, die weer anders is dan die van een ander. Bij XLLease begrijpen wij dat. Hier helpen we u aan maatwerkoplossingen voor een wagenpark, conform alle eisen die er vanuit uw bedrijfsvoering aan gesteld worden.

Flexibiliteit en persoonlijke service zijn daarbij de toverwoorden. Het afsluiten van een leasecontract is maatwerk en zeker geen eenheidsworst. Regelmatig persoonlijk contact vinden wij belangrijk en vormt altijd de basis van onze relatie. Wij gaan graag de dialoog aan om te weten wie u bent, wat u doet, wat er binnen uw organisatie verandert en welke mobiliteit daarvoor nodig is. Deze persoonlijke relatie, met ruimte voor individueel advies en proactieve participatie, onderscheidt XLLease van andere leasemaatschappijen en is altijd het vertrekpunt van onze samenwerking. Bij ons bent u geen nummer, maar een unieke afnemer, met specifieke wensen. Wij willen graag weten wat die wensen zijn. De cijfertjes komen later wel. Of u nu een vervoersbehoefte heeft van één of honderd auto’s: bij ons krijgt iedereen evenveel aandacht.

 Geen klant, maar partner

Vanuit de vraag naar waar ú behoefte aan heeft, komen wij met een advies waar u mee verder kan, ook als blijkt dat dit betekent dat u beter bij een andere leasemaatschappij terecht kunt. Wij houden alle ontwikkelingen in leaseland nauwlettend in de gaten en informeren u tijdig over welke van die ontwikkelingen in uw voordeel werken. Met betrekking tot nieuwe leasevormen, maar ook zaken als brandstofbesparing. Wij spreken niet over u als een klant, maar als een partner. Waar u druk bent met uw bedrijfsactiviteiten, zetten wij ons graag in voor uw wagenpark en alle zaken die daarmee gepaard gaan als pech, reparatie of schade. Heeft u ons nodig? Dan kunt u direct terecht bij uw eigen contactpersoon, die uw dossier kent en weet hoe u het beste geholpen kan worden.

Ook soepel leasen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een persoonlijk gesprek.