XLLeaseNieuwsXLLease: onze mobiliteit volgt úw medewerker

XLLease: onze mobiliteit volgt úw medewerker

Geplaatst op woensdag 17 februari 2016 door XLLease

De crisis is voorbij. Zoveel is zeker. XLLease is altijd leergierig en ook graag innovatief. Dus hebben we diep nagedacht over welke les wij uit de crisis konden trekken. Wellicht de belangrijkste?

Het bedrijfsleven heeft zich door de crisis extra flexibel moeten leren opstellen.

Dat geldt voor allerlei gebieden en vooral op personeelsgebied. Met personeel wordt tegenwoordig flexibel omgegaan. XLLease past in het kielzog van deze ontwikkeling de mobiliteit die zij het bedrijfsleven voor deze medewerkers biedt, flexibel aan.

Mobiliteit in de vorm van lease gaat dus tegenwoordig in heel veel gevallen niet meer om langlopende contracten, maar om lease voor een korte periode. Vooral gekoppeld aan een arbeidscontract, dat tegenwoordig vaak van korte en bepaalde duur is. Sterker nog: wij adviseren steeds meer bedrijven om te kiezen voor Shortlease in plaats van voor de traditioneel lange periode van lease.

Shortlease: maximale flexibilisering van uw wagenpark

Met onze dienst Shortlease volgen wij dus de medewerker, in plaats van de medewerker die onze mobiliteit moet volgen. Kortom, maximale flexibilisering van uw wagenpark en dus mobiliteit. Door onze regionale kracht zijn wij in staat om al binnen één dag de voor u geschikte auto voor de deur te parkeren: altijd een A-merk, altijd jonger dan 18 maanden, schoon, fris en representatief. Voorzien van een topservice die niet afneemt omdat u wellicht kort huurt of least.

Alle mobiliteitsoplossingen onder één dak

Shortlease is een leasevorm voor tussen de één en zes maanden. Maar XLLease bezit ook een verhuurbedrijf, het voorportaal van lease. Least u dus bijvoorbeeld een auto via Shortlease bij ons? Dan zijn al uw data bij ons in het systeem bekend én geaccordeerd. Daarmee switcht u heel snel en probleemloos tussen verhuur en Shortlease. Net zo snel als u maar wilt schakelen in relatie tot uw personeelsbeleid. Huren kan al voor één dag.

Langer leasen? U profiteert al van de goede relatie

En blijft uw medewerker langer dan de termijn die is overeengekomen bij Shortlease? Dan stapt u net zo makkelijk vanuit Shortlease over naar een langere periode van leasing. Hier houdt u ook uw kosten mee in toom doordat wij de overgang van huur en Shortlease naar een langere periode aantrekkelijk voor u kunnen maken. Immers, de relatie met u bestaat al en die belonen wij.

Flexibilisering van uw wagenpark is dus een verworvenheid uit de crisis die wij inmiddels hebben uitgebouwd tot een vaste waarde. We zien zelfs dat huur en Shortlease ongekend snel groeien. Daarom zal XLLease in deze fenomenen in 2016 fors investeren. Aan u om ervan te profiteren!

Frank van Klink