Nu bij XLLease: gefaseerd en optimaal getimed ‘invoegen’ voor volledig elektrisch rijden
XLLeaseBlogs van XLLeaseNu bij XLLease: gefaseerd en optimaal getimed ‘invoegen’ voor volledig elektrisch rijden

Nu bij XLLease: gefaseerd en optimaal getimed ‘invoegen’ voor volledig elektrisch rijden

Geplaatst op dinsdag 2 januari 2018 door XLLease

Volledig elektrisch rijden komt er aan, zoveel is zeker. Klanten stellen ons er geregeld vragen over. Maar het tempo waarmee elektrisch rijden haar groeiende marktaandeel zal opeisen, blijft voor alle betrokkenen een grote vraag. Zelfs het NOS Acht Uur Journaal besteedde er onlangs aandacht aan. Autofabrikanten gaan in 2018, maar vooral in 2019, betaalbare en volwaardige middenklassers introduceren die volelektrisch rijden. Met ook een fatsoenlijke actieradius van 400 tot 500 km én de gunstige 4% bijtelling onder 50.000 euro. Echter, nu is dat aanbod nog te mager.

Nog iets teveel onzekerheden voor autorijders

Ook aanbieders van netwerken voor laadpalen laten zich niet onbetuigd. Vanuit concessies bouwen zij aan netwerken met een dichtheid die consumenten ervan moeten overtuigen dat zij nooit ‘zonder’ komen te staan. Sowieso maakt de consument zich nog behoorlijk zorgen over de actieradius die momenteel gereden kan worden met een volledig elektrische auto. Kortom, de wil is er bij klanten, en volledig elektrisch rijden gaat er zeker komen, maar de onzekerheden voor veel autorijders versterken elkaar op dit moment nog teveel. Toch verwachten we dat de zakelijke markt over vier tot vijf jaar nagenoeg zal zijn overgestapt op volelektrisch rijden. Een teken aan de wand van die omslag is bijvoorbeeld de sterke daling van de vraag naar nieuwe diesels.

XLLease biedt u een variabel overstapmoment

XLLease komt u hierin graag tegemoet. Want wij begrijpen hoe autorijders denken. Dus kunt u met XLLease gefaseerd en optimaal getimed overstappen op volledig elektrisch rijden. Hoe dit werkt? Als u wilt leasen, kunt u bij ons nu met een gerust hart én gunstige condities een benzineauto leasen. Geen probleem. Tegelijkertijd geven wij u de mogelijkheid om in 2019 of in 2020 vanuit uw benzineauto kosteloos over te stappen naar een volledig elektrische auto. Het voordeel? U kunt, in goed overleg met XLLease, overstappen wanneer u meent dat alle seinen voor volelektrisch voor u op groen staan. Ongeacht of u nu één auto least of een wagenpark: Wij blijven met u in overleg over het voor u ideale invoegmoment. Ideaal in termen van betaalbaarheid, betrouwbaarheid en representativiteit.

Een benzineauto huren blijft mogelijk

Bent u eenmaal overgestapt, wilt u op vakantie en heeft u er nog geen vertrouwen in dat u uw bestemming over de grens bereikt met voldoende laadpalen? Geen probleem! Via ons zusterbedrijf XLRent kunt u voor die vakantieperiode uiterst aantrekkelijk een ruime en betrouwbare gezinsauto op benzine huren.

Heeft u interesse in volledig elektrisch rijden?

Bespreek uw leasesituatie en -wensen gerust met XLLease. Een voor u specifieke maatwerkovergang van benzine rijden naar volledig elektrisch rijden is altijd mogelijk.

Ralf Timmers