XLLeaseBlogs van XLLeaseVoorraadauto’s met alsnog een gunstige bijtelling? Wie het eerst komt…

Voorraadauto’s met alsnog een gunstige bijtelling? Wie het eerst komt…

Geplaatst op woensdag 9 december 2015 door Edwin Talma

Nog gebruik maken van de gunstige bijtelling? Niet eerder was het aantal voorraadauto’s bij XLLease zo groot als nu. Dit zijn eersteklas nieuwe leaseauto’s met alsnog de gunstige bijtelling die geldt tot en met 31 december 2015. Bijzonder is dat u ook in 2016 nog kunt besluiten hiervoor te kiezen én dus te profiteren van de bijtellingspercentages uit 2015. Uiteraard geldt wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Nog gebruik maken van lage bijtelling in 2016?

Hoe is het eigenlijk mogelijk dat u ook in 2016 nog deze fiscaal zeer gunstige leaseauto’s kunt bestellen? Heel eenvoudig: wij hebben deze bijzondere en felbegeerde auto’s nog in 2015 op naam van XLLease gesteld. Hiermee geven wij u de kans alsnog te profiteren van een perfecte leaseauto onder het oude en aantrekkelijke fiscale regime, ook al is het 2016.

Zeer aantrekkelijke en gewilde modellen

Maar het gaat u uiteraard niet alleen om de gunstige fiscale bijtelling. Het betreft hier ook nog eens zeer aantrekkelijke en gewilde modellen. Neem de VW Passat GTE, de Plug-in hybrides met 7% bijtelling. Via XLLease nog beschikbaar in meerdere varianten alsook een tweetal sedans. Eveneens staat er een Golf GTE met 7% bijtelling voor de prijsbewuste liefhebber klaar. Daarnaast zijn we ook sterk met andere merken, zoals Clio’s met slechts 14% en ook een Peugeot 08 met diezelfde gunstige bijtelling. Of wat dacht u van een Volvo met 7%  of de Audi A3 e-trons Plug-in hybrides met 7% bijtelling?

Nog circa 60 zeer aantrekkelijke modellen met 7% of 14% bijtelling

Alles bij elkaar hebben wij circa 60, fiscaal nog zeer aantrekkelijke, modellen in onze snoepwinkel voor u beschikbaar. Maar goed, de tijd tikt door en ze vliegen weg als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Haast is dus geboden.

Tegen berijders die in het eerste kwartaal van 2016 toe zijn aan een nieuwe auto zou ik willen zeggen: tip uw werkgever. En ook wagenparkbeheerders zijn van harte welkom. Wij kunnen hen ook zeer prijsvriendelijk bedienen.

Edwin Talma