XLLeaseNieuwsDe állerlaatste Golf GTE’s met slechts 15% bijtelling staan voor u klaar

De állerlaatste Golf GTE’s met slechts 15% bijtelling staan voor u klaar

Geplaatst op donderdag 16 februari 2017 door Edwin Talma

De enorme fiscale voordelen van de bijtelling zijn voorgoed voorbij. Bye bye bijtelling. De kans dat staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes de gunstige bijtellingen herintroduceert beschouwen wij net zo gering als de terugkeer van de autoloze zondag. Maar goed, je bent ondernemer in de automotive of niet!

Dus bundelen XLLease en Autohaas de krachten. Feitelijk voor ons eenvoudig omdat XLLease als een van de zéér weinige lease organisaties gelieerd is aan het gerenommeerde dealerbedrijf Autohaas Groep. Die combinatie vindt u elders nauwelijks. Door deze krachtenbundeling kunnen wij u een ongekend scherp leasetarief in de markt presenteren. De állerlaatste Golf GTE’s met slechts 15% bijtelling staan voor u klaar.

15% bijtelling in 2017? Ja, maar dan alleen bij ons!

Wij bieden u een unieke keuze uit een beperkte voorraad Golf GTE’s. Deze hebben wij in 2016 onder de gunstige bijtelling van slechts 15% ingekocht. Met één eenvoudige administratieve handeling zetten wij deze auto over op uw naam. Als zakelijk rijder profiteert u daarmee van slechts 15% bijtelling. Dit doet niemand ons na. Ongeacht of u nu least of zakelijk koopt: deze Golf GTE’s bieden u in 2017, en de jaren daarna, ongekend fiscaal voordeel.

Dubbel voordeel

Maar er is dubbel voordeel! Want niet alleen profiteert u van 15% bijtelling; ook de maandpremie zakt volledig door de bodem. XLLease en Autohaas kunnen als enige samen een mega scherp maandbedrag realiseren van slechts € 675,- per maand! Dit maandbedrag geldt bij een contractduur van 48 maanden en een kilometrage van 30.000 km per jaar. U profiteert daarmee van een bijtelling vanaf € 174,- netto per maand!

Echt stoer en strak rijden in de Golf GTE

De nieuwe Golf GTE biedt de essentie van Plug-in Hybride. Snelle prestaties en een fraai ‘GTI’ design zijn eigentijds gecombineerd met een sterk accent op het milieu en een opvallend gereduceerde uitstoot. Echt stoer en strak rijden dus. Met een verbazingwekkende wegligging en alle gadgets en opties voorhanden. Een buitenkans voor de ware liefhebber in het MKB-segment, zoals buitendienst en kader.

Ook onderhoud en schadeafhandeling onder één dak geregeld

Wellicht is dit aanbod ook aantrekkelijk als u overweegt voor het eerst zakelijk te leasen. U stapt dan direct zowel uiterst voordelig als representatief in. En uw huidige auto? Die kunt u altijd bij ons inruilen, ongeacht of u de nieuwe Golf GTE met slechts 15% bijtelling nu least of koopt. Nog zo’n voordeel van het feit dat XLLease onderdeel is van de gerenommeerde Autohaas Groep. Plus dat u bij onderhoud en schade altijd de service ontvangt van een merkdealer. Want de Autohaas Groep biedt u alles onder één dak.

Zolang de (zeer beperkte) voorraad strekt

Diverse kleuren en samenstellingen zijn mogelijk. Uiteraard zolang de voorraad strekt. En wij vertellen u: die is beperkt! Neem daarom snel contact op met onze Volkswagen verkopers via 055-5395395, kom langs in onze Autohaas showroom in Apeldoorn of Zutphen, óf bel met XLLease via 055-5395333. Want u weet het: deze Golf GTE’s met de gunstige bijtelling van slechts 15% kunt u bij XLLease leasen en bij Autohaas kopen.

Edwin Talma                             Edwin de Groot
Salesmanager XLLease            Business manager VW