XLLeaseBlogs van XLLeaseGoed voor de dag met de VW Golf 7

Goed voor de dag met de VW Golf 7

Geplaatst op vrijdag 9 mei 2014 door Edwin Talma

De Volkswagen Golf 7: Kwaliteit, imago en veiligheid

Eind 2012 rolde de nieuwste Volkswagen Golf van de band en is sinds begin 2013 te vinden op de Nederlandse wegen. Met deze nieuwe Golf was de 7e uitvoering een feit. Dat is natuurlijk niet zomaar, de Volkswagen Golf staat goed bekend. Ook onder leaseautorijders, want wie denkt aan een Golf denkt aan kwaliteit, imago en veiligheid. Kortom, een betrouwbare auto met een goede naam in de zakelijke markt. En een rijke historie, de eerste Volkswagen Golf werd 40 jaar geleden geïntroduceerd en sindsdien was iedere nieuwe uitvoering keer op keer een succes. Het geheim? Eigenlijk is er weinig aan veranderd. En dat is precies de kracht!

De Volkswagen Golf 7: een succesvolle leaseauto

Ook bij XLLease is de Volkswagen Golf 7 onderdeel van het assortiment aan leaseauto’s. Niet alleen vanwege het goede imago van Volkswagen Golf. De zuinige dieselmotor en lage CO2 uitstoot zorgen dat deze Golf in de categorie 14% bijtelling valt en dat maakt hem hot in leaseland.

De looks van de Volkswagen Golf 7

Als we kijken naar de Golf 7 zien we dat de buitenkant strakker en moderner is geworden ten opzichte van zijn oudere broer. Dat geldt ook voor de binnenkant. Het radio/navigatiesysteem heeft een upgrade gekregen en de standaarduitvoering is rijk aan te kleden met verschillende comfortpakketten.

Betrouwbare Volkswagen past bij XLLease

Wie bij een klant aan komt rijden in een Volkswagen Golf, doet het eigenlijk nooit verkeerd. De auto is niet goedkoop maar ook zeker niet te duur en wordt al 40 jaar lang geroemd om zijn betrouwbaarheid. Daar kunt u met een veilig gevoel de weg mee op.

Een bestuurder die kiest voor de Volkswagen Golf 7 krijgt een kwalitatieve leaseauto met moderne looks tegen het gunstige bijtellingspercentage van 14%. Deze combinatie geeft de concurrentie het nakijken en kunnen wij aanbieden vanaf 495 euro per maand.