XLLeaseBlogs van XLLeaseDriesteden Business Autotestdag 2015

Driesteden Business Autotestdag 2015

Geplaatst op vrijdag 8 mei 2015 door Edwin Talma

Do-it-yourself-drive

Veel autorijders zijn merkvast, dit geldt ook voor leaserijders. Maar soms is het gewoon leuk om even te sturen in een ander merk, of ander model van het merk dat u al rijdt. Die drempel is doorgaans hoog. Want bij uw dealer moet u dan vaak de stap zetten tot een officiële proefrit. Daarom is de traditionele Autotestdag zo leuk: er staat een walhalla aan wagens klaar en u stapt in waar u maar wilt!

Driesteden Business automotive event

Op maandag 18 mei vindt de traditionele Driesteden Business Autotestdag plaats, editie 2015. Al jarenlang door Driesteden Business georganiseerd, en dit jaar voor het eerst in zakelijke samenwerking met partner XLLease en een aantal prominente regionale dealers. Deze stap van XLLease om partner in dit event te worden, geeft aan hoeveel waarde wij hechten aan interessante automotive events die prettig zakelijk autorijden promoten.

Samen met collega-ondernemers krijgt u in een schitterende omgeving alle gelegenheid om de meest uiteenlopende auto’s te testen, ter beschikking gesteld door de deelnemende regionale dealers. Van ieder merk staan er twee tot drie auto’s klaar waarmee naar hartelust kan worden test gereden. Een letterlijke buitenkans om heerlijk ontspannen te rijden in de lommer- en waterrijke buitengebieden rondom Deventer in een voor u favoriete auto.

Het karakteristieke Sandton IJsselhotel in Deventer vormt de uitvalsbasis van de Autotestdag 2015. En als u helemaal uitgetest en uitgereden bent? Dan wacht u een afsluitend diner. Niet alleen komt u in ontspannen contact met collega-ondernemers met eveneens een passie voor auto’s, maar ook het team van XLLease praat u graag bij over de laatste ontwikkelingen, zoals omtrent de bijtelling.

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is zeer beperkt. Vol is echt vol. Dus als u ook mee wilt, en geen uitnodiging heeft gehad, staat het u altijd vrij om het te proberen. En mocht het niet lukken toegang voor u te regelen omdat alle plaatsen inmiddels zijn vergeven? Dan regel ik gewoon een paar mooie proefritten voor u bij XLLease zelf!

Edwin Talma