XLLeaseBlogs van XLLeaseBedrijfswagen-testdag 2015: aan de slag!

Bedrijfswagen-testdag 2015: aan de slag!

Geplaatst op dinsdag 15 september 2015 door XLLease

Mag ik u inspireren om maandagmiddag 28 september in uw agenda vrij te houden? Mijn aanbod zal u direct overtuigen dit te doen. Want ik nodig u graag uit voor de Bedrijfswagentestdag 2015. U kunt een hele middag vrijelijk rondrijden in kleine, middelgrote en écht grote bestelwagens en bestelbussen. Tal van merken, modellen en types staan ’s middags gastvrij voor u klaar op het terrein van het Sandton IJsselhotel in Deventer. Handig, want als u in de markt bent voor een bedrijfswagen, dan hoeft u niet tijdrovend alle dealers langs, maar staan de gangbare modellen netjes voor uw neus in het gelid. Plús autosleutels voor een proefrit uiteraard! Dit kunt u bijvoorbeeld doen in gezelschap van een andere ondernemer, een ideaal netwerkmoment.

Alles mag en u bent nergens toe verplicht

Ga uw gang en test de wegligging, laadruimte, comfort en nog veel meer. Alles mag en u bent nergens toe verplicht. Ideaal, want elke gebruiker stelt andere eisen aan laadvervoer en dit maatwerk komt u deze dag royaal tegemoet. Uiteraard staan de specialisten voor u klaar om elke vraag van een passend antwoord te voorzien. En raakt u écht enthousiast over een bepaald model? Dan kunnen wij u ter plekke adviseren over huur, lease of aankoop. Huur is bijvoorbeeld een goede optie om risicoloos in uw werkpraktijk met een bepaalde bedrijfsbus kennis te maken. Over lease gesproken: uiteraard staan de lease-adviseurs van XLLease voor u klaar. Mocht u een inruiler hebben, dan nemen we die ook graag in ons advies mee.

De Bedrijfswagentestdag 2015 is voor u geheel gratis

Met een gezellig diner als ontspannen afsluiting. Ook een ideaal moment om met tal van gelijkgestemde ondernemers uit de Stedendriehoek kennis te maken en te netwerken. U ontdekt bijvoorbeeld hoe zij omgaan met vracht en logistiek en welk merk bedrijfsbus daar in hun ogen optimaal bij past. U kunt er altijd van leren.

Wilt u zich aanmelden?

Dat kan bij mij door uw gegevens in te vullen in het formulier of bij één van de accountmanagers van XLLease. Ik kijk persoonlijk uit naar uw komst!

Edwin Talma