XLLeaseNieuwsAutolease is zoveel meer! Vooral bij XLLease

Autolease is zoveel meer! Vooral bij XLLease

Geplaatst op zondag 8 mei 2016 door Edwin Talma

Bij autolease denk je onwillekeurig aan zakenauto’s. Begrijpelijk, het overbekende beeld is dat van de zakenman of werknemer die het land rondtoert in een hem of haar passende auto op basis van een leasecontract. Op weg naar klanten in een leaseauto zonder omkijken. En ik zeg u: het merendeel van onze klanten bevindt zich inderdaad in dit segment.

Wel bekijken wij het fenomeen autolease altijd door de bril van mobility. We bekijken de mobiliteitsbehoefte van een organisatie of ondernemer en hoe we daar op inspelen.

Het zal u daarbij wellicht verrassen hoe exotisch autolease soms kan zijn. Wist u bijvoorbeeld dat een uitvaartondernemer bij ons uitvaartauto’s least? Ook hebben we ooit een autoambulance in de lease gehad. Tegelijkertijd stappen er heel veel mensen elke morgen met veel plezier op een motor naar hun werk die zij bij ons leasen. En nog maar heel recent staken wij onze nek uit nadat er een vraag kwam om een aantal golfwagens te kunnen leasen. Een vraag waar wij zijn ingedoken en inmiddels kan ik u verzekeren dat ze rijden, onder leasecontract. Graag meld ik u ook ons recente initiatief om Private Lease aan te bieden, zelfs onder een eigen label genaamd XLEasy. Niet zozeer speciale vervoermiddelen, maar wel voor een speciale doelgroep: de particulier.

U vraagt, wij onderzoeken

Uiteraard is het zo dat wij deze mobiliteitsproducten, behalve Private Lease, niet uit onszelf aanbieden. Neem de rouwauto’s en golfkarren: de vraag daarvoor kwam specifiek uit de markt naar ons toe. Op onze beurt is XLLease dan wel zo actief om met die afwijkende vraag altijd aan de gang te gaan. Ik kan u zeggen dat het complexe materie is. Bijvoorbeeld de verzekering en financiering vanuit lease gezien van een motor of golfkar is ingewikkelde, nieuwe materie, maar we zoeken het tot achter de komma uit. En is het haalbaar en aantrekkelijk voor beide partijen? Dan maakt XLLease het mogelijk.

Komt u daar maar eens om bij de grote, grijze leasemaatschappijen

Hun eenheidsworst is niet de onze. XLLease gaat ook voor de speciale hapjes als het aankomt op autolease. Ik zou dus zeggen; legt u ons gerust uw unieke vraag voor. Zoals het leasen van een brandweerauto of ambulance? Ik garandeer u niet dát het lukt, maar we zoeken het wel tot op de bodem voor u uit.

Edwin Talma