XLLeaseNieuws7% bijtelling? Het kan nog, maar haast u

7% bijtelling? Het kan nog, maar haast u

Geplaatst op woensdag 13 april 2016 door Edwin Talma

Het is nu écht aftellen voor de laatste auto’s met een gunstige bijtelling … maar u kúnt nog profiteren!

2016 is inmiddels behoorlijk gevorderd en ik verklap u graag een bijzonder geheim: XLLease bezit nog een voorraad auto’s met de supergunstige bijtelling uit 2015. Daar profiteert u tot en met 31 december 2020 van als u nu nog besluit één van deze bijzondere auto’s te leasen. Maar deze unieke voorraad slinkt snel.

Dus het is nu écht aftellen geblazen voor deze auto’s met een bijzonder gunstige bijtelling…maar u kúnt nog profiteren!

Lage bijtelling auto’s

Om welke auto’s met gunstige bijtelling gaat het precies? Liefhebbers opgelet: nog slechts

De bijtellingsrange voor deze allerlaatste exemplaren ligt historisch laag en komt naar verwachting niet meer terug.

Lage bijtelling en zeer populaire leaseauto’s

Naast de nog steeds zeer gunstige bijtelling die voor u vijf hele lange jaren kan gelden, zijn dit stuk voor stuk ook nog eens zeer populaire leaseauto’s. Neem de Volkswagen Golf GTE. Een fantastische auto om in te rijden en zelfs onder de medewerkers van XLLease ongekend populair als vervoermiddel. En van deze ontdekking op de weg met opvallend gunstige bijtelling hebben we er op dit moment dus vijftien klaarstaan voor wie maar wil.

De teller voor het aantal nog beschikbare exemplaren met de lage bijtelling loopt naar beneden af. Haast u dus. Het scheelt u tot eind 2020 heel veel geld.

Kijk ook eens naar elektrisch

Nu ik u toch spreek: niet alleen de lage bijtelling van deze snel slinkende voorraad is een aanrader. Ook uw keuze om mogelijk elektrisch te gaan rijden, kon u niet eerder zo gunstig maken. Los van de aantrekkelijk lage bijtelling, valt elektrisch rijden op door de uitstekende wegligging, de oase aan stilte én de actieradius met een volle accu die door de voortschrijdende techniek alleen maar toeneemt. Dus toch maar even de Audi A-3 e-tron met slechts 7% bijtelling proberen? U bent van harte welkom. U kunt mij bellen of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Edwin Talma