XLLeaseBlogs van XLLease

Blogs van XLLease

XLLease onder de paraplu van Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS)

Regionale kracht & aandacht blijft het belangrijkste onderscheid Graag stel ik mij aan u voor als de nieuwe commercieel directeur van XLLease. Dit mooie leasebedrijf maakt inmiddels deel uit van Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS)….

Lees verder

“If everything seems under control, you’re not going fast enough” – Mario Andretti

Dit is mijn laatste blog in een lange reeks. En dit keer is het nieuws persoonlijker dan ooit. Na 20 intensieve jaren ga ik “mijn” XL-Family verlaten. Ik ben destijds gestart als adjunct-directeur van toen…

Lees verder

Local hero XLLease geeft smaakvol relationeel visitekaartje af

Op 14 juni vond de XLLease HaringParty plaats. Dit event combineert drie elementen: smaakvolle gezelligheid, een breed publiek én een unieke locatie.

Lees verder

Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen verplicht in de auto? Prima! Maar de bestuurder dan?

Alle auto’s die vanaf 2022 op de Europese markt komen, moeten worden uitgerust met een hele reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Lees meer hierover.

Lees verder

Auto van het Jaar 2019: de Jaguar i-Pace

De Jaguar i-Pace is tijdens de Autosalon van Genève uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2019. Frank van Klink gaat in zijn blog hier verder op in.

Lees verder

Nederland passeert grens van 1 miljoen leaseauto’s

U mag van mij aannemen dat de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) zéér goed geïnformeerd is. Hun rapporten, analyses en persberichten lees ik altijd direct en zijn toonaangevend. Het laatste nieuws vanuit de VNA deel…

Lees verder