XLLeaseBlogs van XLLease

Blogs van XLLease

Waar hebben we het eigenlijk over? MaaS?

Waar hebben we het over als we het hebben over de begrippen Mobiliteit as a Service (MaaS), mobiliteitsbudget en autodelen? Frank van Klink legt het uit.

Lees verder

Gun uw elektrische auto ook even vakantie

Met de komst van de volledig elektrische auto is het verstandig stil te staan bij de actieradius in relatie tot uw reisafstand, vooral in het buitenland.

Lees verder

Private Lease op het hoge niveau van XLLease?

Het bestáát en het heet XLEasy… XLLease groeit en bloeit. Dus slaan we graag onze vleugels uit. Niet met méér van hetzelfde, maar liever met iets anders. Een geslaagd experiment is de introductie, alweer bijna twee jaar geleden, van XLEasy. Met deze tak van sport binnen XLLease bieden we Private Lease aan.

Lees verder

Uiteindelijk zit de overheid aan het stuur

De laatste jaren zien we allerlei slimme technologieën en concepten doorbreken, binnen en buiten de automotive. Toch is het uiteindelijk de overheid die het beleid voor deze innovaties bepaalt en daarmee het feitelijke succes.

Lees verder

WLTP? Wat moet ú ermee?

De CO2-uitstoot van auto’s gaat onder een nieuwe regeling vallen. Deze heet de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) en vervangt de New European Driving Cycle (NEDC). Lees in dit blog meer over de nieuwe test: WLTP.

Lees verder

Klantvriendelijkheid en XLLease? Wat al goed is, kan altijd nóg beter

Uiteindelijk is alles wat we doen bij XLLease gericht op de tevredenheid van onze klanten. Die klanttevredenheid meten we continu. We streven naar een 10, maar deze 10 is niet haalbaar. Want dat zou betekenen dat er bij XLLease geen ruimte voor verbetering meer zou zijn. Lees in dit blog meer.

Lees verder